Inici Economia Revestiment acústic de les parets del nou edifici polivalent de Vilafranca

Revestiment acústic de les parets del nou edifici polivalent de Vilafranca

per Alicia Coscollano Masip

El Fons de Compensació del Pla Eòlic de la Comunitat Valenciana ha finançat 91.358 euros de l’obra

 

L’Ajuntament de Vilafranca ha dut a terme obres de millora en el nou edifici polivalent. D’aquesta manera, s’han revestit les parets de material acústic per a evitar que es transmeten sons a l’exterior. El Fons de Compensació del Pla Eòlic de la Comunitat Valenciana ha finançat 91.358 euros de l’obra. La instal·lació ha tingut un cost total de 100.493’20 euros, sent la diferència aportada per l’Ajuntament.

Notícies relacionades

Deixa un comentari

Este sitio web utiliza cookies para mejorar su experiencia. Asumiremos que estás de acuerdo con esto, pero puedes optar por no participar si lo deseas. Aceptar Más información

ValenciàEnglishFrançaisDeutschEspañol