Inici Express Finalitzen les obres de reparació i consolidació de la teulada del CEIP Marqués de Benicarló

Finalitzen les obres de reparació i consolidació de la teulada del CEIP Marqués de Benicarló

per Redacció

flosteuladacole2016La Regidoria d’Urbanisme ha coordinat els treballs de reparació i consolidació de la teulada del CEIP Marqués de Benicarló, afectada per goteres. També s’han col·locat pues per evitar la presència de coloms en tot el perímetre de la coberta i s’han desembossat les canals i les baixants d’aigües pluvials.

Durant tot el mes de juliol, s’han dut a terme els treballs de reparació i consolidació de la teulada del CEIP Marqués de Benicarló, amb un pressupost de 25.712,50 euros. Les obres, executades per l’empresa Flos Habitatge, SL, han consistit en diverses intervencions focalitzades en la coberta del centre educatiu, sobretot la reparació i consolidació de les goteres de la teulada, l’eliminació de forats en la cornisa, el desembossament de canals i la neteja d’excrements de coloms en la façana i altres elements arquitectònics de l’edifici.

Pel que fa a les goteres, que constituïen un problema persistent en els últims anys, s’ha actuat en la vessant que recau al Passeig Marítim, tant en la part exterior com en la interior, formada per una estructura de fusta datada del 1930, any d’inauguració del centre. Per la part exterior, la intervenció ha consistit a reposar i recol·locar les teules trencades o desplaçades.

Paral·lelament, s’han impermeabilitzat amb pintura asfàltica especial els aiguafons que serveixen per a la recollida d’aigües, que s’havien deteriorat pel pas del temps.

Amb l’objectiu d’evitar la nidificació i la presència de coloms en la cornisa i a l’interior de la teulada, s’ha col·locat tela conillera en els forats de la cornisa i s’han instal·lat pues en cadascuna de les baixants de la coberta. Amb aquesta actuació s’ha aconseguit desplaçar els coloms dels voltants de l’edifici i s’ha evitat la gran acumulació d’excrements en les façanes i en les zones d’esbarjo dels alumnes.

Finalment, s’han desembossat les canals i baixants de recollida d’aigües pluvials i s’ha eliminat l’acumulació d’excrements en les façanes i altres elements constructius de l’edifici i els seus voltants (baixants, canals, fanals o zones d’esbarjo).

Notícies relacionades

Este sitio web utiliza cookies para mejorar su experiencia. Asumiremos que estás de acuerdo con esto, pero puedes optar por no participar si lo deseas. Aceptar Más información

ValenciàEnglishFrançaisDeutschEspañol